De minicamping Annerveenschekanaal is een SVR camping klein van opzet en uiterst geschikt voor de natuurvriendelijke en actieve kampeerder. De camping is direct gelegen aan het Grevelingkanaal zodat er direct vanaf de camping gevist kan worden. De camping is een prima uitvalbasis voor de actieve natuurliefhebber. Natuurgebieden als het Hunzedal met de in 2008 uitgezette bever en het Nationaal park de Drentsche Aa liggen vanaf de camping binnen bereik. Camping Annerveenschekanaal is ook gelegen aan de oostelijke grens van het eerste Geopark in Nederland de Hondsrug. De camping beschikt over 4 caravanplaatsen, een aantal tentplaatsen en los het kampeerterrein 2 ruime camperplaatsen aan een natuurvijver met vrij uitzicht richting de Hondsrug. De camping is omgeven door een singel en bomen. De ingang van de camping voor auto´s met caravan en campers is aan de Polderweg, herkenbaar aan de SVR vlag. De camping is open van 1 april tot 1 oktober.

De camping is geschikt voor gasten met een caravan of camper maar ook voor mensen die houden van kamperen met de tent. De camping is geschikt voor lang kamperen en voor gasten die op doorreis zijn. Daarnaast zijn er in 2019 twee camperplaatsen en een natuurvijver gerealiseerd. Voorzieningen bestaan uit 2 toiletten, een douche en 2 wastafels. Grenzend aan het toiletgebouw is een overkapping met buitenspoelbakken en een gelegenheid voor de tent-kampeerder om overdekt aan de tuintafel te zitten. Gebruik van de douchevoorzieningen is gratis. Er zijn kampeerplaatsen met 6A en 10A elektra. Da camperplaatsen hebben 16A elektra.

De camperplekken aan de natuurvijver met kampvuurlocatie

Honden zijn welkom, mits aangelijnd op de camping en niet tot overlast voor andere campinggasten. In verband met de omvang van de camping kan bij een caravan een voortent of een luifel geplaatst worden. Campers met een maximale lengte tot 6 meter zijn welkom.

Vanuit de camping zijn tal van fietsroutes en beschreven wandelroutes. De camping is direct gelegen aan het Grevelingkanaal. Op de camping is kleinschalig kano en kajak verhuur. Kijk voor de tarieven op de tarieven pagina.

Let op: er is geen Wifi aanwezig. Wel kunt u als het nodig is gebruik maken van het Wifi netwerk van de eigenaar.